Kibeo

Eerst vriendjes maken en spelend leren

Bij Kibeo Op Dreef creëren we elke dag een veilige en uitdagende speelomgeving voor alle kinderen. Onze babyspecialisten zorgen er met gerichte activiteiten voor dat je baby zich op zijn of haar tempo ontwikkelt in onze dagopvang. Jouw peuter heeft veel te zien, doen en ontdekken. Binnen zijn er uitdagende speelhoeken waar je kindje vol fantasie kan spelen en buiten kan je kind lekker rennen of samen met vriendjes op avontuur gaan. We werken goed samen met de basisschool, zo leren kindjes de kleuterjuf en eventueel toekomstige klasgenootjes kennen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Buitenschoolse opvang (BSO)
Je schoolkind kan voor en na schooltijd spelen bij de buitenschoolse opvang (BSO). De pedagogisch medewerkers maken er altijd een leuke middag van! Waar heeft je kind zin in? Hij of zij is de baas! Natuurlijk zijn regels en afspraken maken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met leeftijdgenootjes. 
Door uitdagende, leerzame en vooral toffe activiteiten aan te bieden, kunnen we aansluiten op de interesses en talenten van je kind. Ook maakt je kind op de BSO kennis met allerlei nieuwe spellen en activitieten. Zo ontdekt je kind nieuwe hobby's en talenten. 

Meer informatie of inschrijven? Kijk voor alle opvangmogelijkheden op de website van Kibeo of neem contact op met vestigingsmanager Marjolein Gebraad via m.gebraad@kibeo.nl. Zij helpt u graag verder. 

De tijdeljike vervangster van Marjolein Gebraad is Marleen van 't Hof-Groenenberg. Zij is bereikbaar via: m.groenenberg@kibeo.nl of 06-86 80 84 48.Zij helpt u graag verder. 

 
Cookie instellingen